Lelkem titkai

A szív törékeny műszer. Ezért is óvjuk olyan erőteljesen, ezért adjuk oda olyan ritkán, és ezért jelent olyan sokat, ha mégis megtesszük. Vannak szívek, amelyek törékenyebbek másoknál. Valahogy tisztábbak. Mint a kristály az üvegek között, de még összetörve is gyönyörűek.

Friss topikok

  • uncsi: Nagyon tetszik, nagyon igaz, amit ez az idézet megfogalmaz. Sajnos, de minden szavát megtapasztalt... (2010.02.04. 12:22)
  • ildsisy: Egyetértek veled! A szív érzékeny műszer...:) (2009.03.31. 13:10)

Linkblog

2009.07.06. 09:55 | nagyesz68 | Szólj hozzá!

Nagyon furcsa álmom volt éjjel. Férjhez mentem. Gyönyörű menyasszonyi ruha, népes vendégség, templom ... minden, ahogy illik. Egy kivétellel. A vőlegény ugyanis egy nő volt. Na nem azért, mert leszbikus hajlaim törtek fel a tudatalattimból, hanem mert a vőlegény nem ért rá - mily meglepő -, ezért őt egy nő helyettesítette - na azt nem tudom megmondani miért pont egy nő. A gyűrűvel is volt némi probléma. Előszöris 3 db volt belőle - két karika és egy köves - és jól bevált szokás szerint a gyűrűs ujjamra akarták felhúzni, de én ragaszkodtam a középső ujjhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkemtitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr671229230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása